Showbiz

Vedeta a şocat astăzi Sibiul

Andreea Marin a apărut în rochie de mireasă la Media Music Awards!

1005504_729760427049584_861590213_n

Printre multe ţinute promovate ca fiind cool, dar care în realitate şochează prin compoziţia lor, Andreea Marin a fost ca o picătură într-un ocean cu a sa rochie prin care a dat una dintre definiţiile eleganţei.

Andreea Marin a purtat în această seară o rochie Pronovias albă, din dantelă fină, care este practic o reinterpretare a unei celebre rochii de mireasă. Este pentru prima dată când Andreea Marin alege o rochie de ceremonie în această nuanţă, iar alegerea a fost facută ştiind că la Media Music Awards covorul de primire va fi realizat din gazon verde pentru a respecta tenta ecologică a evenimentului.

Printre zecile de nume sonore invitate la Media Music Awards 2013 s-a remarcat şi Corina Bud. Artista a reuşit şi de această dată să surprindă asistenţa cu o fustă plină de stele, semn că artista a ajuns o stea în showbizul românesc. (I.G.)

Piaţa Mare din Sibiu găzduieşte concerte ale artiştilor: Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project. În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry și Red Blonde, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.