Featured, Showbiz

Vedeta postului TV Antena 1 Dan Negru: Atac la ţărani care au furat lucruri din maşina grav avariată de Răzvan Ciobanu

Dan Negru, emblema postului Antena 1, a postat marți, pe pagina sa de socializare, un mesaj, ce poate fi interpretat ca un atac furibund, referitor la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Designerul a murit, în urma unui accident rutier, în seara de Paști și a fost găsit fără suflare a doua zi, în jurul orei 7 de nişte ţărani

Anchetatorii au informat că mai mulți ţărani din Săcele, locul unde s-a produs incidentul, i-au luat designerului din mașină mai multe obiecte personale, dar și părți din caroseria automobilului. Mai mult, sătenii i-au băut apa și sucurile pe care le avea, potrivit Observator TV. De acest aspect s-a legat și prezentatorului de televiziune, în mesajul său postat pe Facebook, făcând o paralelă cu drama lui Coșbuc, poetul țărănimii.

„Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina lui Razvan Ciobanu lucrurile personale mi-am amintit de drama lui Coșbuc, „poetul țărănimii”. Tot cu țăranul român… Singurul lui fiu, Alexandru, a avut un accident de mașina intr-un sat de lângă Tg-Jiu și presa vremii a scris că țăranii, când l-au găsit însângerat la marginea drumului, lângă mașina, l-au luat la bataie cu ciomegegele, omorându-l astfel”, a scris Dan Negru în mediul online.

Veridicitatea informației ”localnicii i-au furat lucrurile designerului”
Pe de altă parte însă, ipoteza cum că i-au fost furate obiectele personale nu ar fi adevărată, potrivit IPJ Constanța. Într-un material video, făcut public pe site-ul Observator, se pot vedea trei bărbați: unul dintre ei mirosind o sticlă ce pare de apă, gustă din ea și îi pune capacul la loc, un altul ține în mână niște faruri, iar un altul două obiecte dificil de identificat. Ultimul bărbat răspunde la întrebarile reporterului în cuvinte greu inteligibile dintre care se poate distinge doar: „Becu’”,„Nu se aprinde”, „Îl polizez …”.

Așadar, nu este clar ce s-a întâmplat cu respectivele lucruri. De asemenea, purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Mihaela-Andreea Munteanu, întrebată dacă este adevărat că localnicii ajunși la fața locului i-au furat lucrurile creatorului de modă, a răspuns:„Nu este adevărat”, conform republica.ro.

blank