International, Stiri

Vedetă PLAYBOY în vârstă de 24 de ani, căsătorie cu un OCTOGENAR miliardar.

Miliardarul austriac Richard Lugner s-a însurat weekend-ul trecut cu o vedetă a revistelor pentru bărbați mai tânără cu 57 de ani.

foto-10_1

Lugner, în vârstă de 81 de ani, și-a unit destinul cu Kathy Schmitz, o tânără de 24 de ani, apariție frecventă în paginile faimoasei reviste Playboy, după o relaţie de doar şase luni cu fostul Iepuraş. Nunta a avut loc sâmbătă la Palatul Schonbrunn din Viena.

Richard Lugner a mai fost căsătorit, în trecut, de patru ori și are patru copii.

„În afară de diferenţa mare de vârstă dintre noi, relaţia noastră este perfectă. Bineînţeles, atunci când eşti singur nu ai parte de cicăleli şi discuţii în contradictorii, însă un bărbat are nevoie de o parteneră în viaţa lui. Să sperăm că de data asta am făcut alegerea potrivită”, a declarat Richard Lugner.

foto-5_1

Octogenarul Richard Lugner este un bogat excentric cu o avere de 9 miliarde de euro. Trecut de prima tinerețe, austriacul este un personaj celebru pe scena mondenă austriacă și nu numai. În luna ianuarie, controversatul miliardar plătit-o pe Kim Kardashian, platita cu 341.000 ca să-l însoțească la celebrul bal al Operei din Viena.

blank