E cunoscuta in showbiz de mai bine de sase-sapte ani, si-a expus sufletul si viata personala pe tava, dar nimeni n-a reusit sa-i afle cel mai ascuns secret: DJ Harra ascunde o adevarata drama, fiind abandonata la nastere, de cea care i-a dat viata.

Dana Neacsu, alias Dj Harra, pare sa aiba viata perfecta: o cariera in plina expansiune, atat in tara cat si in strainatate, o familie superba si un iubit dedicat. Lucrurile nu sunt, insa, chiar roz precum par, intrucat DJ-ita a avut un destin crunt, fiind abandonata imediat dupa nastere.

“Dana a fost parasita de mama ei, in ziua nasterii. Efectiv a fugit din spital si nimeni nu a reusit sa o gaseasca. Ea a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova, timp de trei luni. O verisoara acelei care a devenit, ulterior, mama sa adoptiva, lucra acolo si i-a sugerat acesteia sa o adopte. Ea si sotul sau isi doreau cu ardoare un copil, dar aceasta nu reusea sa ramana insarcinata. Asa ca verisoara respectiva i-a propus sa vina la spital sa o vada pe Dana. A fost dragoste la prima vedere, s-au atasat imediat de ea si au decis sa o adopte”, a declarat un apropiat la familiei vedetei.

Nu-si cunoaste mama biologica

Dana Neacsu a aflat adevarata sa poveste de viata abia la varsta majoratului si a fost cu adevarat socata de situatie. Totusi, nu si-a dorit niciodata sa-si cunoasca mama biologica, asa ca nici nu a cautat-o. Iar adevarul n-a facut altceva decat sa o apropie si mai mult de parintii ei adoptivi: “Dana si parintii ei se inteleg minunat. A fost socata sa auda ca este adoptata, dar i-a multumit lui Dumnezeu ca i-a daruit asemenea parinti adoptivi. Le-a spus ca nu putea avea parinti mai buni decat ei. Ii iubeste foarte mult”, ne-a mai spus aceeasi sursa.