Showbiz, Stiri

Vedeta Antenei 1 a luat-o razna de la spaimă?!

Ciudat! Dani Oţil vrea să fie îngropat într-un sicriu special şi haine speciale

dani-otilDani Oţil a trăit spaima vieţii lui săptămâna trecută, când a dat nas în nas cu o ursoaică înfometată în timp ce gonea pe motor. Iar întâlnirea de gradul 3 l-a făcut pe iubitul Răduleascăi să se gândească serios la moarte şi să înceapă să-şi orânduiască treburile pentru când va veni momentul, chit că, judecând după vârsta lui, încă “proaspătă”, mai are de aşteptat ceva vreme până atunci…

Dani (33 de ani) este un pasionat al motoarelor – atunci când nu e la emisiune şi nici cu iubita, Mihaela Rădulescu, e foarte posibil să-l găseşti gonind pe două roţi. Aşa se face că dorinţa lui, deşi poate vă va uimi, pare oarecum firească: vrea cavou în formă de motor!

Dacă e să judecăm după cele mai trăsnite monumente ridicate în cimitirele bucureştene – cavouri-vilă sau unele în formă de maşină -, probabil că motorul lui nici n-ar fi o apariţie neobişnuită în peisajul… funerar.

Singura problemă pe care, probabil, prezentatorul de la Antena 1 nu a luat-o în calcul este preţul piperat, de câteva zeci de mii de euro, pe care ar trebui să-l plătească pentru o astfel de construcţie extravagantă.

Mai în glumă, mai în serios, Oţil le-a spus cunoscuţilor şi cum ar vrea să fie înmormântat: în haine de motociclist şi cu casca pe cap, nu în costum de ginerică.

Iar sicriul lui va trebui să aibă aer condiţionat. Singurul lucru despre care Dani nu a deschis subiectul este testamentul. Asta pentru că fie nu s-a gândit să şi-l facă, fie nu este hotărât cui să-i lase banii pe care i-a strâns de când e vedetă: familiei sau iubitei.