Politic

Vechiul PDL, suparat pe liberali din motive de cantat. La propriu !

Co-preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, s-a arătat deranjat, duminică, de faptul că unii dintre vechii liberali nu au cântat alături de foştii democrat-liberali imnul noului PNL, “Verde înrourat”, cu ocazia reuniunii unde s-a marcat împlinirea a 140 de ani de liberalism. Această întâlnire a avut loc, la Bistriţa, în aula extensiei Universităţii Babeş-Bolyai, şi a început cu fostul imn al PDL, în timpul căruia Ioan Oltean i-a încurajat pe liderii liberali din prezidiu să cânte şi ei şi să aplaude pe ritmurile melodiei.
logo-alianta-crestin-liberala.jafyzo17wg
 
Purtând eşarfă galbenă la gât, Ioan Oltean, deloc afectat de scandalul in care el apare ca fiind marul discordiei intre doua femei care-l folosesc penru parvenire(Crinuta Dumitrean si Doris Moldovan), a menţionat, în discursul său, că intonarea imnului partidului este o dovadă a recunoaşterii apartenenţei la noul PNL.
 
“Singura şansă a României este PNL, şi o spun fără să exagerez şi fără să nu am o imagine exactă a ceea ce înseamnă acest lucru. (…) Astăzi, cred că PNL este în măsură să guverneze această ţară. Pentru aceasta este nevoie, însă, să dovedim că suntem într-adevăr o forţă politică autentică, să dovedim că nu avem orgolii, că toţi realizăm că suntem membri ai PNL. Iar primul element vizibil, dacă vreţi, al conştientizării acestui lucru, este chiar şi faptul de a cânta imnul partidului atunci când începe o reuniune politică a PNL. Este un element al realizării că acesta este PNL, este un element al realizării apartenenţei noastre la PNL”, a spus co-preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud.
 
Liderii vechiului PNL nu au fost foarte entuziasti sa cante imnul vechiului PDL nici la Consiliul National al PNL de sambata de la Pitesti.