Featured, Politic

Vasile Blaga vrea că viitorii miniștri ai Dezvoltării și Internelor să provină din rândul aleșilor locali

Vasile Blaga, copreședintele PNL este de părere că liberalii vor câștiga alegerile parlamentare, adăugând că, în mod obligatoriu, miniștrii de Interne și cel al Dezvoltării Regionale trebuie să provină din rândul aleșilor locali ai partidului.

„Convingerea mea este că noi vom câștiga alegerile generale și noi vom guverna România, pentru că nu este posibil să lăsăm PSD să guverneze în continuare. (…) Eu vă promit aici și am vorbit și cu doamna Gorghiu — nu știu câți miniștri, dar doi obligatoriu trebuie să vină din rândurile voastre. Ministrul de Interne și ministrul Dezvoltării Regionale trebuie să provină din rândul primarilor sau aleșilor locali pentru că altfel se va întâmpla ce se întâmplă de 20 de ani (…) — administrația locală rămâne fără bani”, a spus Blaga, la Liga Aleșilor Locali ai PNL.

Conform lui Vasile Blaga, PNL are potențial prim-ministru în fiecare regiune istorică. „Avem oameni care pot fi și miniștri și prim-miniștri, așa încât nu ne căciulim la nimeni. (…) Toate au niște limite, vedem că unii sunt foarte obosiți după două luni, dar ar vrea să continue dacă se poate. Cu drag, dar hai la bătălie”, a adăugat copreședintele liberal.

Basile Blaga a spus că PNL este singurul partid care susține Guvernul Cioloș „cu toate costurile” și „supărările”. Copreședintele PNL, Vasile Blaga a cerut liberalilor să termine cu „înțepăturile și să se apuce de treabă”. „Unii dintre dumneavoastră nu prea vorbiți de partid în campaniile dumneavoastră, vorbiți de dumneavoastră, dar să știți că primul mandat l-ați câștigat de obicei cu mare ajutor de la partid, după care sigur ați confirmat și ați fost realeși. Așa să înțelegem de la Timișoara până la Botoșani, de la Arad, Oradea până la Călărași și atunci vom câștiga alegerile”, a afirmat copreședintele PNL.

blank