Actualitate

Vasile Blaga nu vrea șefia Senatului

Vasile Blaga, copreședintele PNL a spus că nu vrea șefia Senatului, dar își dorește ca Tăriceanu, să plece de la conducere, pentru că „are un limbaj destul de populist”.

”Noi am spus da, noi ne dorim debarcarea din conducerea Senatului a lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru că are un limbaj destul de populist. Nu trebuie să rememorez câte poziții nepotrivit a avut el față de justiție, de exemplu”, a spus Blaga.

Totodată, Vasile Blaga a susținut că nu contează cine va ajunge la conducerea Senatului atâta timp cât Călin Popescu Tăriceanu va pleca din această funcție.

„Am mai auzit că dorim plecarea lui Tăriceanu pentru ca eu să ajung la conducerea Senatului. Declar: Nu doresc să ajung preșdintele Senatului. Eu cred că PNL va câștiga alegerile în acest an, inclusiv pe cele din toamnă, și vom avea pe vot popular președinția Senatului. Noi nu îl vrem pe Călin Popescu Tăriceanu la conducere. Nu trebuie să fie cineva de la PNL, poate să-și pună și PSD-ul un om acolo de toată isprava”, a explicat Vasile Blaga.

blank