Featured, Politic

Vasile Blaga îl trage de urechi pe Ludovic Orban

În timp ce indicele Robor la şase luni a crescut marţi la 3,48%, Vasile Blaga îl trage de urechi pe Ludovic Orban care, prins pe picior greșit, nu știe cum să mai dreagă busuiocul. După ce Crin Antonescu a fost folosit pe post de cal troian în frecușul politic românesc, Vasile Blaga, pus pe jeratec de americani, încearcă se revitalizeze un cal mort. PNL n-a mai nechezat de multă vreme în politica românească, el fiind altoit cu raza cea verde de către venusieni sau cu flacăra violet de agenții paranormali ai Rusiei.

În mod evident, vremea lui Viorel Hrebenciuc s-a dus pe apa sâmbetei, Traian Băsescu nu mai valorează nici cât o ceapă degerată iar despre Videanu nimeni nu mai scoate o vorbă. În piața Chibrit, poporanii pregătesc tot felul de revoluții în timp ce inundațiile dau bătăi de cap nevoiașilor din toată țara. Nicolae Titulescu e chemat să rezolve treburile noastre internaționale, prin Tunelul Timpului, pentru că Meleșcanu e în ofsaid pe toată linia.

În continuare, o coafeză din Pipera se visează prim ministră, că dacă Dăncilă poate, de ce n-ar putea și ea. Ea chiar a declarat unui post de televiziune pirat, on-line, că are de gând să vorbească în această seară cu un cumătru de-al ei, care este general in SRI și care are toate contactele necesare. Se așteaptă decapitarea politică a lui Dragnea și colapsul PSD-ului care dacă nu o va lua rapid către Washington, nu va mai fi deloc în cărți. Un îngrijitor de la Grădina Zoologică, spion rus dovedit, vrea să stârnească nu știu ce busculadă în Piața Universității cu cămile, lei și pantere. Noul director al SIE se face că nu știe nimic pentru că, asta e, Moscova e dragostea lui dintâi oricât ar fi ele de zombat de Coldea și ai lui. Ambasadorul Hans Klemm și atașatul FBI David Varner s-au întâlnit marți cu șefa interimară a DNA, Anca Jurma, pe care au liniștit-o zicând în mod public de bine despre colaborarea cu DNA. Și uite, Vasile Blaga îl tot trage de urechi pe Ludovic Orban dar degeaba pentru că în laboratoarele secrete se pritocesc alte forțe politice care vor apărea în curând, ca ciupercile după ploaie.

blank