Actualitate

Vasile Blaga declarații despre ”Jocul dintre PNL şi PSD” în campania electorală

Vasile Blaga, copreşedintele PNL a spus la lansarea candidaților de la Târgovişte, că în această campanie electorală ”jocul este între PNL şi PSD” subliniind totodată faptul că susţinerea acordată de alegători altui partid de dreapta decât PNL este dată, în fapt, PSD-ului.

”Jocul este în doi. Jocul este între PNL şi PSD; ceilalţi, Dumnezeu cu mila! Numai că orice vot din zona dreptei merge către ALDE sau către Traian Băsescu, care nu au avut ce face, ei vorbeau de unificarea dreptei, ca unul de la perdea care ne făcea pas şi altul, nu s-a lăsat nici el mai prejos, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a făcut şi el partid, aşa, la bătrâneţe. Şi, în această idee, toate voturile care nu merg la PNL merg la Ţuţuianu (Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa – n.r.) indirect. Asta trebuie spus tuturor care cred că este vremea Dreptei. Şi cred că este vremea Dreptei şi, când vă văd pe toţi aşa de mobilizaţi, îmi dau seama că ce am făcut acum doi ani, bine am făcut”, a spus Vasile Blaga.

”Am condus multe campanii şi două lucruri sunt esenţiale: să ai cu cine, adică să ai candidaţi, iar în Dâmboviţa e o echipă bună (…) şi ca acolo unde am avut administraţii să fi dovedit că am făcut treabă”, a afirmat Vasile Blaga.

”Ponta iar a prins glas. Şi iar spune el cine e bun, cine e rău. Mai nou, în neobrăzarea lui, dă vina pe actualul premier pentru ce se întâmplă în spitale. Ca şi cum nu s-or fi făcut contracte pe timpul lui cu spitale cu aceste probleme legate de dezinfecţie”, a mai spus Blaga.

blank