Politic, Stiri

Vasile Blaga: ACL nu susține suspendarea

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, că ACL nu susține demersul de suspendare a președintelui Traian Băsescu și a precizat că președintele Senatului ar trebui să țină cont de faptul că ”românii s-au săturat de scandal.”

bls_54168000

Blaga a fost întrebat dacă ACL susţine demersul iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu pentru suspendarea din funcţie a şefului statului.

“Poziţia ACL, a PNL şi PDL: (suspendarea – n.r.) este parf în ochii românilor. Prim-ministrul înţeles cu domnul Tăriceanu ar trebui să fie chemat de Tăriceanu în Parlament şi să răspundă abuzurilor repetate pe care Guvernul le face, să răspundă pentru proasta guvernare (…) La întâlnirea pe care Ponta a avut-o cu investitorii, ce i-a spus reprezentantul Departamentului de stat domnului Ponta? Că astfel de acţiuni, intervenind abrupt într-un proces electoral, în scopul de a-şi crea un avantaj, în scopul de a falsifica până la urmă alegerile, va duce la plecarea investitorilor sau la nevenirea lor în ţară. Poziţia noastră este clară în continuare, nu ne interesează acest demers şi nu suntem de partea acelora care îl iniţiază”, a spus Blaga, citat de MEDIAFAX.