Social, Stiri

Varianta angajatului Loteriei Naţionale, filmat făcând striptease în faţa instituţiei: „E o înscenare! Mă acuză că l-am stropit pe şoferul consilierului directorului general cu apă!”

Varianta angajatului Loteriei Naţionale, filmat făcând striptease în faţa instituţiei: „E o înscenare! Mă acuză că l-am stropit pe şoferul consilierului directorului general cu apă!”

blank

ExpressPress a aflat din surse sigure ca nu i-a fost desfacut contractul de munca  . 

Angajatul Loteriei Române care a fost filmat în timp ce făcea striptease şi scandal în faţa instituţiei neagă acuzaţile şi susţine că totul este o înscenare.

„Nu am fost eu! Am dat declaraţie şi la directorul general. Nu ştiu de ce dar puştii care au venit se cred şmecheri şi vor să scape de toţi cei în vârstă. Eu vreau să concurez pentru postul de director comercial şi sunt foarte cinstit. Am trei câini, o soţie care este în pat bolnavă, am diabet, îmi fac insulină şi am casa asta, curată. Este la bancă în rate, asta este declaraţia mea de avere. Am dat ieri notă explicativă că nu eu am făcut striptease. Mă acuză că m-am dezbrăcat şi l-am stropit pe şoferul consilierului directorului general cu apă. Este o înscenare ordinară a unor puşti, care vor să pună mână pe putere. Eu nu beau în timpul programului care este de la 7.00 la 15.00. La serviciu nu pun gura pe alcool şi nu am pus-o în viaţa mea. Soţia mea poate confirma. Nici nu am voie să beau din cauza diabetului. Problema este că am nevoie să fiu sănătos şi la 54 de ani să duc mai departe familia, destinul şi câinii. Păi dacă beau şi mor îmi las nevasta şi câinii pe stradă, că ea nu poate plăti ratele. Asta cu băutura este o chestie inventată. Loteria este viaţa mea”, a povestit revoltat Ion Tudor Vasile Ghişoiu.

Filmarea a fost făcută pe data de 13 septembrie, în jurul orei 10.00, iar paznicii susţin în raport că bărbatul se afla în stare de ebrietate. „Angajatul se numeşte Ion Tudor Vasile Ghişoiu şi era până astăzi (ieri-n.red.) şef de atelier la tipografia instituţiei. S-a întrunit Comisia de Disciplină care a decis să-i desfacă contractul de muncă, din cauza unor abateri repetate de acest gen. Dacă în cazul celorlalte plângeri nu am avut probe, acum avem filmările camerelor de luat vederi ale instituţiei”, a declarat, pentru EVZ, directorul general al Loteriei Române, Dan Alexandru Ghiţă.

 

 

Foto:evz.ro

www.expresspress.ro

blank