Necenzurat, Stiri

Vara sexul este incediar! Afla cele bune idei pentru un sex de vis pe timpul verii

Vara umblam cu mai putine haine pe noi, poti afla acum cele mai bune idei de sex pentru un sezon calduros

sexToata lumea a asteptat sa vina vara si la noi. Vara inseamna in primul rand mai putine haine pe noi si mai multa piele la vedere. Toate fetele poarta acum fuste cat mai scurte posibil, decolteuri adanci si picioarele cat mai unse cu ulei. Acest lucru nu face decat sa ii innebuneasca pe barbati, iar ca in aceasta vara sa poti beneficia de toate acestea, nu trebuie sa respecti decat o serie de lucruri foarte simple.

Poti, in primul rand, inainte sa incepi partida de sex sa racoresti bine camera. Poti folosi aerul conditionat sau un ventilator, fiind mult mai bine sa faci un sex racoros decat sa curga toate apele pe tine. Daca ai chef sa faci sex in amiaza mare, mai mult sigur te vei incinge si transpiratia o sa iti provoace un disconfort, asa ca este mai bine sa racoresti incaperea, dezbracatul o sa fie mai usor.

Te poti folosi de mancare. Poti folosi in aceasta vara multe afrodisiace, capsuni, cirese, frisca sau gheata. Te poti juca cu un cub de gheata pe corpul iubitei tale ca sa o incingi mai tare sau puteti manca senzual niste capsuni cu ciocolata, asa reusesti sa faci totul mult mai incitant.

Deasemenea te mai poti folosi de spatiile deschise pentru a face sex. Spre exemplu puteti merge intr-un loc retras cu masina si puteti incerca sexul chiar acolo in masina. Sau puteti sa mergeti la un picnic intr-un loc retras si puteti sa incepeti sa va pipaiti si sa va excitati pana va mai dezinhibati putin, avand in vedere ca sunteti in aer liber si nu sunteti privati de ochi curiosi.