International, Stiri

Vântul a suflat, fusta s-a ridicat, imaginea perfectă pentru orice bărbat

Nu de puţine ori, vântul este un bun aliat al bărbaţilor care merg la concerte dacă se îndeplinesc cel puţin două condiţii: vedeta de pe scenă poartă fustă şi vântul bate suficient de tare încât să o ridice. Kylie Minogue a apărut în presa de scandal după ce şi-a arătat fără voia ei… chiloţii roşii.

Aflată în aceste zile la Cannes, acolo unde are loc celebrul festival, cântăreaţa a susţinut la faţa locului un mini-recital.
Îmbrăcată cu o rochie roz, vaporoasă, Kylie Minogue (45 de ani) a avut ceva probleme din momentul în care vântul a început să sufle cu putere. Până să apuce artista să-şi tragă rochia, paparazzi au făcut poze şi i s-au putut vedea lui Kylie chiloţii în toată splendoarea lor. Erau roşii şi din dantelă.
Cine este Kylie Minogue?

Născută în Australia, Kylie Ann Minogue este o cântăreață câștigătoare a unui premiu Grammy, compozitoare și actriță, decorată cu Ordinul Imperiului Britanic. Minogue a devenit cunoscută la sfârșitul anilor 1980 prin rolul jucat în serialul australian “Neighbours” (“Vecini”), înainte de a deveni artistă pop în anul 1987. Aceasta a lasat hituri ca: “I Should Be So Lucky”, “Especially for You” sau “Can’t Get You out of My Head”.