Vântul puternic a făcut ravagii marți în Capitală. Până la această oră, pompierii au intervenit pentru a rezolva 61 de solicitări în București.

„Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 61 de solicitări în Municipiul București, astfel: 27 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme, 23 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil, șase degajări elemente de tencuială, patru table desprinse de pe acoperiș și un stâlp,” informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Vântul puternic a făcut ravagii marți în Capitală și în județul Ilfov, unde s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil.

Echipele de pompieri au acţionat pe strada C.C. Arion , strada Petru Rareș, strada Logofăt Udriște, parcul Cișmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni, Calea Victoriei, Bd. Dacia, strada Cernișoara , strada Ghidigeni.

Potrivit sursei citate,, au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale si prin rețelele de socializare.