Showbiz, Stiri

Vând mai bine împreună! Bianca şi Victor vor prezenta împreună o enmisiune tv?!

Au divorţat, dar tot nu pot scăpa unul de celălalt

 slav-bianca

Când toată ţara răsufla uşurată, pentru că, în sfârşit, căsnicia lor de faţadă s-a terminat odată cu divorţul de acum două luni, iată că povestea celor doi este departe de a se fi încheiat. Motivul e simplu: Bianca şi Victor continuă să aibă proiecte împreună, la Pro Tv, fiindcă la pachet vând mai bine! Bianca și Victor Slav au șanse mari să devină prezentatorii emisiunii “Dansez pentru tine”

Două luni au trecut de la despărţirea lor oficială. Culmea, cortina nu s-a lăsat peste acest scenariu care a vândut foarte bine şi care pe cei doi protagonişti i-a umplut de zeci de mii de euro. Iată că, nici de Paşte, nu am scăpat de ei, cei doi uninduşi fortele pentru un moment artistic, la emisiunea “Magia dansului” (Pro TV), unde s-a văzut de la o poştă că între ei nu există nici o atracţie.

Zilele trecute, ei au plecat în Turcia, împreună cu un alt cuplu, pentru o vacanţă gen “divorţul de miere”, fiindcă luna de miere tot n-au apucat să o bifeze. Cei doi au pozat ca doi amici, de contract, nici urmă de gesturi romantice.

Gurile rele susţin că Bianca şi Victor sunt ţinuţi laolaltă de Pro Tv, pentru că figurează în cărţi ca prezentatori ai emisiunii “Dansez pentru tine!”, în locul lui Ştefan Bănică jr, care s-a supărat foc când a aflat că i se va tăia la greu din salariu, şi al Iuliei Vântur, ce se tot vântura pe ruta Bucureşti-India, la iubitul ei Salman Khan, şi nu prea mai prezenta garanţie.

 

 

 


loading...