O femeie a fost prinsă de Vameșii poliţiei de frontieră din Giurgiu cu 240.000 ascunși pe corp. Femeia le-a spus polițiștilor că intenţiona să cumpere cu suma respectivă un apartament în Istanbul, dar nu a putut justifica banii, transmite Mediafax.

Miercuri seara, la Punctul de Trecere de Frontierei Giurgiu s-a prezentat, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, cetățeanul sirian H.A., în vârstă de 37 ani, împreună cu acesta călătorind și soția sa, cetățeanul român H.N., în vârstă de 38 de ani. Vameșii au reținut o femeie ce avea ascunși pe corp, 240.000 de euro

Polițiștii de frontieră a descoperit, ascunsă pe corpul femeii, suma totală de 242.000 de euro.

Citeste si...
Esti o fata cuminte in dormitor? Condimenteaza viata sexuala in prag de An Nou

La cercetări, cei doi soţi au declarat că banii le aparțin şi intenţionau să îi folosească pentru cumpărarea unui apartament în Istanbul – Turcia. Deoarece nu a putut fi justificată legalitatea provenienței și destinația sumei de bani, aceasta a fost ridicată.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni fac cercetări pentru evaziune fiscală și schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri.