Necenzurat, Stiri

Vama Veche mai are loc pentru nudişti

Fetele sunt cele mai îndrăzneţe şi sunt primele care lasă jos textila!

nudistiSpiritul de vamaiot n-a pierit în rândul nudiştilor, care vin în continuare în staţiune pentru a profita din plin de băile de soare, chiar dacă alături de ei sunt copii sau „textilişti”.

Toţi turiştii care vin în Vama Veche ştiu despre acest obicei şi nimeni nu se supără dacă mai vede o coapsă de fată crudă sau un bărbat care-şi arată cu ce l-a dotat natura.

Înţelegerea aceasta tacită face bine celor care abia aşteaptă să se elibereze de strânsoarea hainelor. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, şi-au aruncat hainele cât colo şi s-au bronzat în pielea goală. Tinerele au făcut furori cu trupurile lor dezgolite.

Vama Veche mai are loc pentru nudiştiCei mai mulţi nudişti vin în weekend, oferind un spectacol pe cinste. Fete care mai de care mai apetisante au lăsat inhibiţiile acasă şi cât ai clipi au renunţat la costumul de baie. Au vrut ca razele soarelui să le „atingă” pe tot trupul. Şi nu au stat goale puşcă doar lângă cearceaf. S-au plimbat dezbrăcate pe plajă, sub privirile încântate ale bărbaţilor.

Mulţi dintre ei le-au urmat exemplul. Au vrut să se simtă şi ei liberi. Au dat jos textila şi s-au bronzat goi-goluţi, deşi unii dintre ei se aflau la plajă cu copiii. Asta nu i-a împiedicat, totuşi, să-şi arate părţile intime. Ei cred că nu este o ruşine să-ţi etalezi goliciunea. Ba, din contră! Şi îi anunţă pe cei care sunt pudici şi îi privesc oripilaţi să stea departe de ei şi să-şi caute alte locuri pe nisip.

Poliţiştii şi jandarmii spun că nu au ce să le facă, deoarece nu există cadru legal care să le interzică acestora să facă plaja doar în anumite zone. Cu toate că la Vama Veche, nudiştii nu mai au bucăţica lor de nisip, aşa cum era pe vremuri, îi vezi peste tot. Gardurile care delimitau nudiştii de textilişti au dispărut de foarte mulţi ani.

Însă tocmai acesta este farmecul Vămii şi nimeni nu se simte deranjat!

blank