Actualitate

Valeriu Zgonea a spus tot ce știe la DNA

Valeriu Zgonea a fost citat de DNA ca martor într-un dosar de corupție. Zgonea a stat timp de o oră în fața procurorilor pentru a da declarații, iar la ieșiere a spus că doar și/a făcut datoria.

”Este vorba de un dosar în care am fost citat ca martor. Nu pot să spun mai multe. E o cercetare în desfășurare. Când suntem citați ca martor, trebuie să spunem totul pentru aflarea adevărului pentru a avea un alt tip de societate. Mi-am făcut datoria. Comunicarea publică o va face procurorul de caz de la DNA.

Nu comentez în ce dosar. Nu comentez nimic, nu e corect și legal. Trebuie să păstrez toate obligațiile pe care le am, conform legii. Am dat o declarație în fața procurorului de caz. Toți trebuie să respectăm legile în Romania. De câte ori voi fi citat ca martor, în orice dosar, e datoria mea să vin aici și să spun adevărul. M-am prezentat ca orice cetățean. Prezența mea aici arată că nimeni nu e mai presus de lege. E obligație constituțională să vii când ești citat ca martor. Asta ajută la întărirea instituțiilor statului român. Am dormit linistit și o să dorm și de acum încolo.”, a spus Valeriu Zgonea la ieșirea de la DNA.

blank