Featured, Showbiz

Valeria Arnăutu, pe mâna medicului estetician

Interpreta de muzică populară acordă o atenție deosebită terapiilor de înfrumusețare, fiind conștientă că imaginea are un rol important în cariera unui artist. Valeria Arnăutu a vizitat-o de curând pe dr. dermatolog Daniela Cățănaș pentru a discuta despre nevoile tenului său. „Mi-am dorit foarte tare să rezolv problema cearcănelor și după o primă discuție, am primit mai multe recomandări. Am ales tratamentul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic, fiind cel mai bun pentru a reface volumul și a conferi luminozitate zonei de sub ochi”, a mărturisit artista.
 
Medicul ce are grijă de tenul Valeriei Arnăutu ne-a mărturisit că rezultatele sunt vizibile imediat. “Procedura este recomandată persoanelor care au lipsa de volum în zona de sub ochi. La finalul ședinței de tratament, rezultatele sunt deja vizibile: șanțul lacrimal se umple, iar delimitarea între zona de cearcăn și obraz nu mai este vizibilă. Chiar și ridurile fine și pigmentația maronie se diminuează, oferind luminozitate. Tratamentul este nedureroas pentru că se folosește canula atraumatică. În paralel cu această terapie, pentru rejuvenarea întregii zone oculare i-am recomandat și injectarea cu toxină botulinică pentru eliminarea ridurilor perioculare (“laba gâștii”)”, ne-a declarat dr. Daniela Cățănaș.
 
De asemenea, un alt asepect important al folosirii acidului hialuronic pe timp de vară este hidratarea intensă. Razele solare accelerează procesul de îmbătrânire a pielii și pot cauza intoleranță solară sau afecțiuni pigmentare. Recomandarea medicului dermatolog este ca pe lângă folosirea cremelor cu factor de protecție să se utilizeze și produse sau tratamente cu acid hialuronic.
blank