Valentina Pelinel spune „adio” kilogramelor în plus: „Le-am trimis
Showbiz

Valentina Pelinel spune „adio” kilogramelor în plus: „Le-am trimis la plimbare”

Valentina Pelinel arată de milioane. Vedeta se menține în formă și are o siluetă de invidiat. Femeia recunoaște că a investit mult timp în crearea unei imagini perfecte. Valentina a reușit să scape de cele patru kilograme cu care se lupta de mai mult timp.

Adio patru kilograme de „stres”

„Le-am trimis la plimbare, nu că le-am ținut sub control, kilogramele. Erau 3-4 kilogramele cu care mă luptam de câțiva ani. Eu fac sport aproape în fiecare zi, dar problema intervenea la alimentație și atunci, mi-am propus să ajung la silueta mea de model. Și mi-a ieșit până la urmă”, a declarat Valentina Pelinel pentru Antena Stars, citat de Fanatik.

Valentina Pelinel trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Borcea. Cei doi au început o relație când afaceristul era în închisoare. Partenerii au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe gemene.

În ultima perioadă de timp, tot mai mult circulă zvonuri despre separarea celor doi. Valentina Pelinel a dezvăluit ce s-ar întâmpla între ei în cazul unui divorț.

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre procesul de divorț

”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.

Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: `ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți`. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut” a spus Valentina Pelinel, scrie as.ro.

blank