Showbiz, Stiri

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, şanse de împăcare?

Cine poate susţine acest lucru?!

pelinel-boureanu-divort21

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au anuntat ca divorteaza, insa o persoana apropiata lor crede ca cei doi nu vor putea sta prea mult departe unul de celalalt si ca este posibil sa ii vedem din nou impreuna ca un cuplu. Dupa cateva luni de speculatii pe seama unui iminent divort, timp in care Valentina Pelinel a stat departe de tara, in New York, Cristian Boureanu a anuntat public, pe Facebook, ca a depus actele de divort.

„Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente.Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala”, a scris el pe reteaua de socializare.

valentina-pelinel-boureanu-copil

Apropiatii lor au fost luati prin surprindere de aceasta decizie. Antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu, cea cu care Valentina Pelinel a colaborat pana acum inclusiv la realizarea unui DVD, crede ca cei doi soti se vor impaca in cele din urma.

luminita-nicolescu-valentina-pelinel-cristian-boureanu
Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, alaturi de Luminita Nicolescu

“Oamenii astia erau chiar unul pentru altul. Probabil ca ceva nu a mers in relatia lor. Toata lumea are greutati financiare. Probabil s-au adunat foarte multe lucruri si au erodat relatia lor. Aveau o relatie frumoasa si petreceau concedii impreuna. E posibil sa revina dupa o vreme impreuna.

Nu am banuit ca se intampla ceva intre ei. E delicat sa iti lasi toate preocuparile tale si sa intri in cu totul alt mediu. Nu cred ca drumurile sunt cele care au erodat. S-ar putea ca in timp sa ii vedem din nou impreuna. Nu are importanta hartia” a declarat antrenoarea la Antena 1.

Dar nu numai ea este de această părere, mai multe vedete din lumea mondenă, precum Cătălin Botezatu, susţinând că cei doi foşti soţi ar trebui să se răzgândească. Valentina Pelinel a recunoscut şi ea, în presa mondenă, că actele pentru divorţ au fost depuse şi că nu mai este cale de întoarcere.