Valentina Pelinel
Showbiz

Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cum a început, de fapt, relația lor

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima dată despre o latură neştiută a soţului ei. Cristi Borcea este cu totul alt om în familie. Dar cel mai interesat lucru este modul cum a cerut-o în căsătorie.

Valentina Pelinel a vorbit despre viaţa personală, despre cât e de sensibil Cristi Borcea şi cum se comportă în familie. Din ce spune, pare a fi cu adevărat o femeie fericită. De asemenea, a vorbit despre momentul în care a rămas prima dată însărcinată și cum i-a dat vestea.

Valentina Pelinel, detalii neștiute despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel a mărturisit că povestea lor de dragoste a început cu o prietenie. Crerea în căsătorie a fost făcută printr-un mesaj dat pe telefon. A fost atât de mare intensitatea, încât, a spus „Da” instantaneu.

Valentina Pelinel a vorbit și despre viața ei de top mondial. A amintit despre sacrificiile făcute. Toate acestea le-a relatat zâmbind semn că este cu adevărat fericită. Mai mult, a spus cât de sensibil este soțul ei acasă și cum își exprimă emoțiile de față cu copiii.

„Bărbații nu prea plâng. Nu e genul. El e un bărbat puternic, care nu se exteriorizează așa. Eu sunt sensibila care plâng. E normal să plâng pe umărul lui, îmi e cea mai apropiată persoană. Și copiii plâng pe umărul nostru. În fața lor nu am plâns niciodată. Nu vreau să mă vadă tristă vreodată, în fața lor e totul pozitiv”, a mărturisit Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel

Pelinel şi familia sa. Sursa foto: Facebook

Cum a luat naştere povestea de iubire

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost la început prieteni. Apoi, spune ea, s-au îndrăgostit iremediabil. Vedeta a povestit cum și-au spus prima dată „te iubesc” și cum a realizat că el este sufletul ei pereche.

„Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine. S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ”te iubesc” printr-un mesaj.

Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie. Și asta am simțit, indiferent cât am fi luat în considerare prejudecățile. Ne-am dat seama că nu putem să trăim unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Valentina Pelinel.

blank