Valentina Pelinel
Showbiz

Valentina Pelinel și Alina Vidican, față în față în SUA. Care e motivul pentru care cele două se vor întâlni. „Voi merge însoțită…”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea showbiz-ului autohton. De-a lungul a cinci ani, cei doi au construit o frumoasă poveste de dragoste, iar din această iubire s-au născut trei copii minunați: Rania, Indria și Milan.

Copiii lui Cristi Borcea se întâlnesc în Miami pentru a petrece timp împreună

Cristi Borcea, fostul acționar al clubului Dinamo, are încă șase copii din relațiile anterioare. Cu toate acestea, cuplul pare să fi găsit fericirea și liniștea în viața lor. De fapt, Valentina Pelinel este o susținătoare ferventă a valorilor familiale și dorește să ofere o viață frumoasă celor trei copii ai lor. În acest sens, ea planifică să-i ducă pe cei mici peste Ocean, acolo unde locuiește și Alina Vidican, fosta parteneră a lui Cristi Borcea.

Se pare că Valentina Pelinel și Alina Vidican au depășit geloziile și au ajuns să aibă o relație bună acum, în special pentru binele copiilor lor. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, va pleca în Miami împreună cu cei trei copii ai lor. Acest lucru le va permite micuților să petreacă timp alături de frații lor mai mari.

În Miami locuiesc Alina Vidican, împreună cu fiul său, Alex, și fiica sa, Gloria. Valentina Pelinel se pregătește să plece în America peste o săptămână, cu planul de a închiria o casă pentru copiii săi și pentru frații acestora de peste Ocean. Cu siguranță, copiii lui Cristi Borcea vor avea ocazia să se cunoască mai bine și să petreacă momente de neuitat împreună.

Valentina Pelinel pleacă în SUA cu copiii, fără Cristi Borcea

„Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână(…)Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor”, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro, citat de wowbiz.

Din păcate, Cristi Borcea nu va putea fi prezent în această minunată vacanță. Valentina Pelinel a explicat că soțul ei este o persoană extrem de ocupată, având responsabilitatea de a gestiona o afacere cu mulți angajați și de întreținut cei nouă copii ai lor. Aceste responsabilități îl determină să muncească neîncetat. Din această cauză, nu va putea însoți familia în călătoria peste Ocean.

„Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici”, a mai spus actuala parteneră a lui Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

Valentina Pelinel nu va fi însoțită doar de cei trei copii în călătorie, ci și de încă două bone. Ea a explicat că nu se simte confortabil să călătorească singură cu cei mici și de aceea are nevoie de ajutor.

„Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva.”, a mai spus Valentina Pelinel pentru aceeași sursă.

blank