Showbiz, Stiri

Valentina Pelinel promovează bijuterii la New York

Este nevoită să-şi găsească preocupări după divorţ

  valentina pelinel

Valentina Pelinel a realizat o sedinta foto prin intermediul careia promoveaza bijuterii create de o romanca stabilita in America, Madalina Flusberg. Ipostazele au fost realizate intr-un apartament din New York.

Valentina Pelinel isi vede de cariera dupa divortul de Cristian Boureanu. Frumoasa vedeta s-a asociat cu Madalina Flusberg si au lansat impreuna o linie de bijuterii pentru care au realizat o sedinta foto la New York.

“Madalina Flusberg locuieste de mica in America si stie foarte bine domeniul. Ea creeaza bijuterii de foarte mult timp. Impreuna am vrut sa facem altceva. Asa ca ne-am pus mintea la contributie si am lansat o linie de bijuterii din piele, matase, dantela, broderii si pietre Swarovsky.

Eu am ales materialele si pietricelele, fiind adepta culorilor tari, rosu, verde, iar Madalina s-a ocupat de partea tehnica, de lipit si cusut. Rezultatul a fost o colectie interesanta cu care am atras imediat atentia. Ce sa spun, sunt foarte incantata, sunt in lumea mea creativa!, a declarat Valentina Pelinel în presa mondenă.