Showbiz, Stiri

Valentina Pelinel a început să se certe cu soţul ei din cauza banilor

«Am ajuns să avem tensiuni în casă»

valentina_pelinel

Valentina Pelinel a făcut vorbit despre datoriile pe care le are la bancă în urma unor credite neachitate. Valentina a făcut unele precizări în urma ştirilor care au apărut recent în presă despre restanţele pe care le are la bancă: “Aceste datorii sunt aduse în actualitate de acum trei ani. Este vorba de nişte terenuri pe care le-am achiziţionat şi care practic îi aparţin lui Cristi (n.r. – Cristian Boureanu, soţul ei). Însă cum suntem o familie, sunt şi eu implicată indirect. Am ajuns să avem discuţii şi sunt tensiuni în casă din această cauză, pentru că suntem Săgetători şi amândoi ţinem la părerile noastre”, a zis aceasta.

Valentina Pelinel a spus că se iubesc totuşi atât de mult, încât aceste discuţii nu le afectează mariajul şi trec peste ele. Aşa se face că au o relaţie frumoasă de peste 9 ani.

Fostul lider PDL Cristian Boureanu  şi soţia sa au fost executaţi silit pentru datoriile la bancă, fiindu-le luate patru terenuri în contul unui credit nerambursat.

Potrivit declaraţiei de avere a politicianului, cuplul deţine mai multe locuinţe, dar şi bunuri de valoare, inclusiv acţiuni la societăţi comerciale. Averea lor este estimată la peste 10 milioane de euro.