Valentin Mihăilă prezent la finala Cupei României, câștigată de fosta sa echipă, Universitatea Craiova, în fața Astrei, 3-2, mijlocașul de la Parma, formație care a retrogradat în Serie B, a anunțat că recent s-a operat din nou pentru pubalgie, aceeași intervenție pe care a suferit-o și în finalul anului trecut.

Valentin Mihăilă s-a operat din nou și va sta trei luni

De asemenea, Valentin Mihăilă a transmis că este nevoit, conform recomandărilor primite de la medici, să stea trei săptămâni fără să se antreneze, urmând ca ulterior să înceapă recuperarea, ceea ce-l va ține departe de gazon o perioadă de trei luni.

”Sunt destul de rău. Acum e mai bine, că m-am operat miercuri din nou, e aceeași problemă cu pubalgia. M-am operat a doua oară, sper să fie cu noroc, să scap de această problemă.

Trei luni mi-a dat doctorul. Trebuie să stau trei săptămâni, să nu fac nimic, iar după aceea să încep recuperarea. Apoi voi putea juca”, a declarat Valentin Mihăilă.

Al doilea fotbalist român din lotul Parmei, Dennis Man, este, de asemenea, accidentat, ratând din cauza unor probleme musculare ultimele cinci etape din Serie A, unde echipa antrenată de Roberto D’Aversa a încheiat campionatul pe ultimul loc, după nouă înfrângeri consecutive.

În acest sezon, Valentin Mihăilă a evoluat în 17 meciuri pentru Parma și a reușit să marcheze de patru ori și să ofere două assist-uri, în timp ce Dennis Man a punctat de două ori și a dat o pasă decisivă în cele 14 apariții.