Showbiz

Valentin Harle, imagine emoționantă cu fiul său. Ce mesaj a transmis fostul soț al Gabrielei?

La scurt timp după ce Gabriela a publicat imagini cu chipul lui Tudor, Valentin Harle a venit și el cu o fotografie înduioșătoare.

nu a mai acoperit chipul micuțului Tudor. În dreptul imaginii, Valentin a transmis un mesaj emoționant: „Mai bogat decât bogații”, reușind să descrie bogăția sufletească pe care i-o oferă statutul de tată.

Ambii părinți au luat decizia de a arăta pe rețelele sociale fața fiului lor.

Valentin Harle din sezonul 6 Mireasa, imagine emoționantă cu fiul său și al Gabrielei

Imaginea realizată în parc îl înfățișează pe fostul concurent al sezonului 6 Mireasa privindu-și cu mândrie băiețelul.blank

Până acum, atât Gabriela cât și Valentin au acoperit cu diverse stickere chipul fiului lor, când au publicat imagini cu el pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp Gabriela Pițigoiu a lansat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale au felicitat-o pentru puterea ei și pentru tot ce a realizat și i-au pus întrebări despre sarcină, bebeluș și despre tatăl copilului.

„Tatăl lui Tudor îl vizitează? Te apreciez enorm pentru tot ceea ce faci, Gabi! Ești o eroină!”, a întrebat cineva.

„Da. Și cu ocazia asta răspund și celorlalte întrebări referitoare la subiectul ăsta. Îl vizitează și se implică”, a răspuns Gabriela.

blank