Showbiz, Stiri

“Văduva neagră” a modei, atacă vedetele din showbiz

Iulia Albu s-a dat şi la Andreea Marin: “Degeaba pozează ca o divă”

Iulia Albu Facebook

Iulia Albu a fost din nou necruţătoare cu vedetele din România, aseară, la Wowbiz. Aceasta a comentat câteva ţinute, iar notele pe care le-a acordat au fost foarte mici.

Atunci când a văzut ţinuta Andreei Marin, Iulia a fost profund dezamăgită şi a fost foarte categorică la adresa acesteia. “Zâna e fabuloasă, zău aşa! Cum să nu fie superbă?! Dacă vreţi să comentez, eu o fac, sunteţi siguri?” şi-a început aceasta comentariul, într-o notă foarte ironică.

 

Iulia i-a dat vedeti nota -4, una dintre cele mai mici pe care le-a acordat de-a lungul timpului. “Cromatic nu-mi place deloc. Plicul acela din imitaţie de şarpe este făcut în China, se vede după închizătoare. E jalnic. Pantofii aceia nu, lanţul măcar şi l-a asortat cu inelul, dar NU”, a spus cu tonul ei sperior, Iulia.

Pălăria nu e chiar urâtă, dar nu e pentru interior. Eu chiar aş purta ceva de genul acesta, dar afară, undeva, nu înăuntru. Ea e foarte ok pentru ieşit, nu de eveniment. Degeaba pozăm ca o divă, dacă nu ştim să ne îmbrăcăm. Îi dau -4″, a spus Iulia, categorică.

Rea de gură şi cu puţine argumente în “dizertaţiile” ei, Iulia Albu şi-a găsit singură o poreclă. De ieri s-a autointitulat “văduva neagră”, la sugestia lui Mădălin Ionescu.

 

Şi ca să fie în ton, fashion editorul Iulia Albu a a apărut în platoul emisiunii cu o ţinută all black (complet neagră), elegantă şi plină de rafinament. Ţinuta a fost completată de voalul pe care aceasta îl purta pe faţă, motiv pentru care a fost supranumită “văduva neagră”, de către Mădălin Ionescu.

“Deci e măcel în seara asta, nu? Eşti văduva neagră de acum, e clar”, a spus Mădălin Ionescu. După câteva clipe, în care atmosfera din emisiune a fost una destul de sobră, Iulia a făcut o remarcă pe măsură. “Zici că e înmormântare aici, mai avem să tăiem o găină neagră”, a afirmat aceasta.