IT&C

Vadim Tudor, Casanova

Vadim Tudor, Casanova

Politicianul Vadim Tudor se lauda cu performante sexuale de invidiat din timpul tineretii sale. Avea si cate trei femei deodata, fara eforturi si toate erau cucerite de sarmul barbatului, sportiv si jurnalist.

 blank

Politician azi, dar un Casanova pe timpuri. Vadim Tudor sustine ca era pe vremuri un adevarat domn dorit de toate femeile. Nu le cucerea cu prea multe eforturi si isi umplea patul dormitorului tineresc chiar si cu trei frumoase deodata. Era tanar, jurnalist la ziarul Saptamana, un artist al cuvintelor ca si acum si sportiv, aruncator cu sulita ce se respecta.

 

Sportul tineretii, sexul

 

“A fost un sport pentru noi si o distractie pentru ca nu aveai altceva ce sa faci. Si organismul tanar cere. Dar vine o vreme cand te asezi la casa ta. Omul sa-si faca o familie si sa o respecte”, isi aminteste melancolic, omul politician.

Vadim Tudor este casatorit de mai bine de 20 de ani cu o femeie care intai i-a cucerit mama, pe care omul politic o diviniza, si astfel ajungand la inima barbatului transformandu-l din Casanova in baiat de casa.

 

 

blank