Monden

Vadim Tudor a ajuns sa se certe cu afisele Oanei Zavoranu

Vadim Tudor a ajuns sa se certe cu afisele Oanei Zavoranu

„Ea din ce traieste? Traieste din prostitutie ca e curva. Era plasata pe bani pe cand avea 15 ani! […]”

blank

Corneliu Vadim Tudor a fost invitatul lui Maruta si a inceput sa se descarce psihic in legatura cu doamnele showbiz-ului romanesc, Oana Zavoranu si mama acesteia.  Pe celebra canapea a stat insusi istoricul si omul politic Vadim Tudor, pe cand langa el au fost puse strategic doua pancarte in dimensiuni naturale cu Oana Zavoranu. Parca in emsiune, in timp ce Vadim incepuse sa isi spuna off-ul despre cele doua, era un adevarat triunghi demn de romanele cu Sandra Brown, batranelul pur si simplu daca se uita in stanga o vedea pe Oana, daca se uita in dreapta vedea o alta pancarta cu Querida, ceea ce il face si mai agitat ca deobicei.

 

Acesta a spus in emisiune ca il deranjeaza faptul ca Oana practic s-a ofticat pe el inca de pe vremea cand a fost nevoita sa ii paraseasca partidul si ca este o inadaptata social. II este teama ca Oana a inebunit de tot, ca este bolnava si mult nu o sa o mai aduca iar la final a invitat-o sa se duca se spele pentru ca este murdara de sperma.

 

„Ea din ce traieste? Traieste din prostitutie ca e curva. Era plasata pe bani pe cand avea 15 ani! E curva de tigani asta! Cand a venit la mine, nici nu stiam cum o cheama. Prin 2006 a venit la mine, libidinoasa. Ea, ca si Moculeasca. e o ciumata! Le voi da in judecata pe amandoua! Eu am ce apara! Astea ce au? Condica pe centura!”, mai spune Vadim.

blank