Showbiz, Stiri

Vă amintiţi de Mona Nicolici, fosta prezentatoarea jurnalului de la Antena 1?!

Nimeni nu a ştiut cine era soţul vedetei! Află acum! Mona si Mihai Nicolici sunt casatoriti de 21 de ani. Ea s-a retras din televiziune pentru un post de manager de comunicare la Petrom, iar el are o afacere cu vinuri.

Mona sotMona Nicolici a prezentat ani de zile stirile la Antena 1, dar s-a retras de ceva vreme din lumea televiziunii. In prezent este manager de comunicare la Petrom.

Mona a fost mereu o prezenta discreta, tinandu-si familia departe de atentia presei. Fosta stirista are o casnicie solida, ea fiind maritata cu Mihai Nicolici din 1992.

sot Mona 1Sotii Nicolici, care au doi copii, Vlad si Maria, au postat pe un site de socialiare cateva poze realizate in vacanta de vara, petrecuta in insula Corfu, din Grecia.

sot MonaO data concediul terminat, cei doi si-au reluat munca de zi cu zi: Mona la Petrom, iar Mihai la magazinul de vinuri pe care si l-a deschis in centrul Bucurestiului. Mihai Nicolici a avut o firma care se ocupa cu distributia de presa, dar a renuntat la afacere si s-a orientat catre comertul cu vin de calitate. Intre timp, Mihai Nicolici a devenit si un apreciat degustator de vinuri, fiind prezent la mai multe reuniuni ale specialistilor in domeniu.

blank