International

Vă aduceţi aminte cât de fierbinte era Shakira în videoclipul “La Tortura”?

Nu vă este dor de fundul ei obraznic?!

Shakira acumShakira a apărut pentru prima oară în bikini după ce a născut, la sfârşitul lunii iulie, în vacanţa din Hawaii, alături de soţul ei, fotbalistul Gerard Piqué.

Surse apropiate Shakirei au declarat că vedeta se teme să nu poată reveni la forma iniţială a corpului, după naşterea primului său bebeluş. Are şi de ce dacă vedeţi imaginile în care a fost surprinsă anul trecut, în ianuarie, în timp ce făcea plajă în Miami.

Cântăreaţa a avut grijă să se ferească de fotografi cu o pânză subţire întinsă ca o foaie de cort, prin care însă să poată intra şi soarele.

Posteriorul ei uluitor de atunci te făcea să verşi lacrimi ca în videoclipul “La Tortura”. Fundul tonifiat şi muşchii de pe burtă acum trebuie recuperate.

Dar acum, după şase luni în care cântăreaţa a practicat sport, şi-a tonificat corpul până la a-i uimi pe cei din jur când a apărut în bikini pentru prima oară, poţi spune că mai sunt speranţe.

În vârstă de 36 de ani, cântăreaţa columbiană şi-a afişat abdomenul plat pe plaja din Hawaii unde a fost alături de iubitul ei, fotbalistul Gerard Piqué.

Aceasta a purtat un costum de baie negru, în două piese cu un sarong care îi acoperea posteriorul.

Fără prea mult machiaj, cu părul pe spate, Shakira a dat impresia de naturaleţe şi încredere în sine.

Bebeluşul cântăreţei şi a lui Pique, Milan are doar şase luni şi este la fel de frumos precum părinţii lui şi deja devine o vedetă prin prisma pozelor postate de mama sa pe conturile de socializare.