Showbiz, Stiri

V-a fost dor de Teo Trandafir? Aceasta revine pe micile ecrane

Daca v-a fost dor de Teo Trandafir, aflati ca aceasta urmeaza sa prezinte o noua emisiune tv!

teo-trandafir-impacare-18439456

Teo Trandafir revine in televiziune dupa multi ani de absenta. Dupa ce a facut rating pe la Tele 7 ABC, Antena 1 sau PRO TV, acumuland 20 de ani de experienta, vedeta revine in forta la Kanald D.

Se zvoneste ca Teo Trandafir o sa inlocuiasca emisiunea „Drept la tinta”, prezentata intial de Oana Roman. Insa vedeta spera sa fie bine primita de public, mai ales ca nu au intarziat sa apara comentarii de genul ca invitatii ei erau de proasta calitate, predominant manelisti, de aici si esecul ultimilor ani. Insa Teo Trandafir se tine tare si spera sa aduca ceva nou, cu care oamenii sa se simta bine.

„Oamenii au nevoie sa se exprime, sa fie ascultati si intelesi, iar eu am priceput bine asta in cei 20 de ani de televiziune. In feluri artistice diferite, ne exprimam convingerile, bucuriile, dar si tristetile, atunci cand gasim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem sa construim acest mediu pentru cei care vor alege sa ne cunoasca indeaproape si pe care ii vom privi cu bucurie si respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut si ganduri minunate si optimiste pentru viitor!.”, a spus Teo Trandafir.

teo-mircea-badea

Sa nu uitam ca Teo Trandafir a facut show si senzatie cu fiecare aparitie, indiferent de invitatii pe care i-a avut. Aceasta a moderat emisiunea „Teo” in perioada 2001-2006, la Protv, insa fanii o tin minte si de pe vremea cand facea emisiunea de weekend „Teo & Mircea Show”, impreuna cu Mircea Badea.  

blank