Noul model iPhone urmează să fie lansat la începutul lunii septembrie, cel mai probabil în data de 10, potrivit celor de la techradar.com. Chiar dacă mai sunt luni bune până la această dată, zvonurile, dar și imagini „scapate” pe internet, arată că inginerii de la Apple au schimbat dramatic designul telefonului. Cel puțin în partea din spate a gadget-ului.

Mai exact, vorbim despre camera foto, care va arăta cu totul altfel. Iar fanii iPhone nu sunt tocmai mulțumiți cu aceste schimbări, arată Forbes.

Însă cele trei camere foto cu care va fi dotat noul smartphone al celor de la Apple înseamnă o calitate superioară a fotografiilor și a imaginilor filmate, capitol la care faimoasa companie a rămas în urmă în ultimii ani.

Cea de-a treia cameră ar putea fi folosită inclusiv pentru opțiunea de realitate augmentată, cred specialiștii în tech, un feature despre care CEO-ul Apple Tim Cook a tot vorbit în trecut.

Noul iPhone ar putea veni la pachet și cu o durată de viață mai mare a bateriei. În plus ar putea încărca wireless un alt dispozitiv iPhone sau un Apple Watch.

iPhone 11 ar răspunde, de asemenea, mai rapid la comenzi – capitol care care smartphonurile produse de Apple excelau oricum. În plus, noi culori i-ar putea convinge să facă upgrade-ul pe userii.