Editorial, Stiri

USL+PDL=Love

USL+PDL=Love

blankBine-nţeles că niciodată nu s-a întâmplat şi nici nu se va întâmpla. Nci nu cred că am vrea să fie o relaţie aşa strânsă între cele două grupări politice, că ştim foarte bine că două mâini fură mai mult decât una.

Şi uite aşa a trecut si referendumul, românii nu au fost în stare să îl dea jos pe Băsescu. Am impresia că suntem un popor de masochişti că altfel nu îmi explic situaţia jenantă.

De ce trebuie să votăm pe modelul “Hai să îl votăm pe X-ulescu, că ăla fură mai puţin”? Nu suntem obligaţi să le acceptăm mizerile! Ei lucrează în slujba cetăţeanului şi ultima dată când am verificat parcă erau plătiţi din banii noştrii şi am vaga impresia că încă nu s-a schimbat nimic.

Nu se luptă pentru binele cetăţenilor, se luptă pentru putere şi avere. Puterea e atunci când ai justiţia în mâini, iar averea atunci când vinzi flota unei ţări.

Corect era să îl aştepte “răcorica” nu Vila Dante, că doar el a luat casele bătrânilor. Dar se pare că furtul în România este tolerat nu pedepsit.

Pedepsiţi sunt cei ce muncesc, cei ce trudesc pentru a avea ce să îi pună copilului pe masă, că nu poţi venii acasă să îi spui : “Fetiţa tati, azi nu mâncăm, că Băsescu i-a luat 25% din salariu lu tati”. Nu prea merge, nu prea ţine de foame.

Dar câteodată nu avem încotro, nu avem altceva de făcut.

Bunicii, după 60 de ani de muncă, cine îi explică că nu îi ajung banii şi pentru mâncare şi pentru medicamente şi pentru întreţinere şi aşa mai departe. După o viaţă muncită, s-ar presupune că ar trebuii să duci o viaţă decentă. Dar România e ţara tuturor posibilităţilor.

Să trăiţi bine.

www.expresspress.ro

blank