Un vestiar metalic este o piesa de mobilier utila in spatiile de birou si in companiile unde trebuie amplasate multe obiecte. Alegerea acestuia poate fi insa o misiune dificila, deoarece fiecare este construit intr-un mod diferit si nu prezinta aceeasi functionalitate. Iata ce trebuie sa stii despre vestiarele cu usi in Z si ce avantaje ai daca le achizitionezi pe acestea!

Materialul exterior dispune de tratament de protectie

Vestiarele fabricate din lemn sau plastic au aspectul estetic placut si sunt disponibile la preturi reduse, insa materialul acestora este unul fragil. Pe de alta parte, un vestiar metalic este conceput special pentru a fi rezistent la uzura.

Tratamentul anticoroziv de pe usi reprezinta o garantie pentru faptul ca rugina este greu de format si nici nu o sa ai probleme cu bacteriile atunci cand sunt prezente uniforme de schimb in interior. In schimb, acestea pot fi depozitate inclusiv atunci cand sunt in stare umeda. Tabla de otel profilata poate avea lungimea de 0,6mm, fiind robusta si rezistenta.

O alta proprietate a vopselei este cea ignifuga, care asigura protectie la contactul direct cu focul sau in cazul unui incendiu. In situatia in care nu-ti plac usile clasice, alege unele din HPL sau MDF. Acestea au grosimea de 8, respectiv 18mm.

Dotarile suplimentare reprezinta un avantaj

Daca nu gasesti modelul potrivit de vestiar metalic, poti personaliza unul pentru a avea parte de toate imbunatatirile dorite. Spre exemplu, fantele de aerisire in acoperis si suportul pentru umbrela cu vas de colectare al apei reprezinta dotari utile pentru fabrici sau medii de lucru dificile.

vestiar metalic

In interior se mai pot atasa un separator pentru hainele de lucru, o polita pentru incaltaminte si suporti de agatat. Datorita pozitionarii picioarelor, acestea permit curatarea zonei inferioare intr-un mod simplu. Totusi, poti oricand sa adaugi un kit reglabil sau un sistem de protectie pentru podea.

Pretul este unul accesibil

Un model de vestiar cu usi in Z poate fi achizitionat incepand de la 899,63 lei. Acesta este pretul cu TVA inclus, fiind vorba de un vestiar metalic disponibil la oferta. Sistemul de siguranta este reprezentat de un butuc cilindru cu 2 chei, iar modelul a fost fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale.

Iti doresti o alternativa? Alege un vestiar cu 6 usi Eco+. Acesta costa 2,144 lei si vine la pachet cu un echipament de protectie format din casti si veste reflectorizante. Culoarea usilor este gri, insa acestea pot fi vopsite pe o nuanta cum ar fi albastru, rosu sau verde. O alta posibilitate este sa alegi o culoare precum silver sau negru, pentru a crea contrast cu restul incaperii.

Majoritatea vestiarelor metalice se afla in stare complet asamblata si nu este necesar sa dispui de ajutor specializat pentru montaj. De asemenea, livrarea lor este gratuita. In cazul in care iti doresti sa achizitionezi mai multe modele de vestiar metalic si nu dispui de un buget suficient de mare, exista posibilitatea de a efectua plata in 3 rate egale. Procesul are loc prin intermediul unui card de credit, emis de bancile acceptate in program. La un furnizor online de birotica si papetarie ca Office Class poti gasi o gama variata de produse la oferte!

Articol realizat de www.iagency.ro