Life

Urmează aceste sfaturi pentru a te simţi în largul tău în timpul partidei de amor

Notează pe o foaie toate lucrurile pe care ai vrea să le încerci cu iubitul tău, iar apoi citeşte despre fiecare şi aplică ceea ce ai învăţat
Dacă ai mai multă încredere în tine şi încerci să te cunoşti mai bine vei constata că partidele de amor încep să fie mai plăcute şi începi să te bucuri din ce în ce mai mult de ele.

Nu înseamnă că trebuie să controlezi totul şi să fii dominantă în dormitor, ci să te simţi în largul tău şi să nu te gândeşti la nimic, lăsând plăcerea să te cuprindă.

Ca să faci acest lucru ţine cont de câteva sfaturi care te pot ajuta să câştigi mai multă încredere şi să-ţi surprinzi iubitul:

1. Chiar dacă nu ai dat importanţă lenjeriei, se pare că atunci când alegi una provocatoare şi în care te simţi bine, acest lucru are un impact considerabil asupra modului în care te simţi în dormitor alături de iubitul tău.
Alege o combinaţie care te avantajează şi îmbrac-o la următoarea seară romantică.

2. Dacă nu ştii ce anume îţi place şi ce atingeri te fac să gemi de plăcere, nici partenerul tău nu are cum să ghicească acest lucru! Prin urmare, este important să petreci puţin timp cu tine şi să foloseşti un vibrator pentru a descoperi ce anume îţi place cel mai mult, urmând ca în timpul partidei de amor să-ţi ghidezi iubitul delicat, astfel încât el să înţeleagă ce are de făcut.

3. Este foarte uşor să înşiri o grămadă de lucruri care nu-ţi plac la tine, însă provocarea vine atunci când încerci să faci o listă cu ceea ce-ţi place la tine! Un bun exerciţiu pentru a te descoperi este acela de a te privi goală în oglindă, iar în loc să te concentrezi pe părţile negative să încerci să vezi celelalte părţi de care nu eşti neapărat nemulţumită. Poate să-ţi placă faptul că ai un nas mic, sâni perfecţi, o talie de viespe sau un posterior bombat, indiferent care sunt aceste lucruri, este imposibil să nu găseşti la tine ceva de care să fii mulţumită. Fii sinceră cu tine şi vei constata că poţi să găseşti multe lucruri de care eşti multumită!

4. Sexul nu este ceva ce se învaţă într-o singură partidă de amor şi apoi te poţi considera maestru. Nicidecum! Pe măsură ce relaţia se dezvoltă poţi să constaţi că gusturile în materie de sex se modifică, de aceea poate să fie un studiu permanent pentru a aduce plăcerea în dormitor. Notează pe o foaie toate lucrurile pe care ai vrea să le încerci cu iubitul tău, iar apoi documentează-te despre fiecare şi aplică ceea ce ai învăţat.

5. Vorbeşte cu o prietenă apropiată despre fanteziile tale sexuale, deoarece acest lucru te poate ajuta să conştientizezi că aceste lucruri sunt perfect normale şi toată lumea visează la partide de amor excepţionale. Acest lucrru te va ajuta să ai mai multă încredere în tine şi să abordezi cu încredere anumite poziţii noi sau să fii deschisă în faţa unor noi experienţe.

blank
blank