Showbiz, Stiri

Urmările unei postări pe Facebook! Demisia lui Mircea Solcanu, cerută la Praga!

Scandalul cu familia lui Ionuţ, pe biroul acţionarilor trustului PRO

Solcanu

Lucrurile se complica din ce in ce mai mult pentru Mircea Solcanu, dupa declaratia extrem de dura facuta in urma cu cateva zile la adresa familiei Anghel.

Încă de vineri, pe biroul sefilor concernului CME (Central European Media Enterprise – cu sediul la Praga), care detine pachetul majoritar de actiuni la trustul PRO, a ajuns o adresa oficiala din partea mai multo ONG-uri din Romania, grupate sub umbrela IREC (Initiative for Responsible Citizenship). Prin aceasta scrisoare, se aduce la cunostinta mai marilor companiei situatia provocata de Mircea Solcanu, prezentator al show-ului „Povestiri de noapte” de la Acasa TV, prin mesajul extrem de dur la adresa familiei lui Ionut, baietelul ucis de caini in toamna anului trecut.

„Declaratiile domnului Solcanu sunt inacceptabile si il discrediteaza pe toate planurile: moral, etic, chiar si mental. Consideram ca mesajul prin care isi exprima public dorinta ca un baiat de sase ani sa moara constituie un argument suficient pentru incheierea colaborarii si a asocierii intre el si oricare dintre companiile media din portofoliul dumneavoastra. Solicitam sa aduceti aceasta problema in atentia conducerii CME”, se arata in scrisoarea semnata de Ana Maita, membru fondator IREC si adresata lui Mark Kobal, Head of Investor Relations la CME.

Solcanu Anghel
Familia Anghel, pe vremea cand traia Ionut

„Am vorbit personal la telefon cu domnul Kobal si i-am expus pe scurt ce s-a intamplat in Romania. Nu mi-a dat nici un raspuns pe loc, mi-a lasat adresa de e-mail pentru o adresa oficiala. Noi ne-am propus sa facem toate demersurile pana cand domnul Solcanu va inceta colaborarea cu trustul in care lucreaza. Din punctul meu de vedere s-a descalificat complet si ma mir ca nu si-a prezentat inca demisia. Noi am scris trustului Pro, i-am scris chiar si domnului Cabral Ibacka, pentru ca speram ca macar dansul sa refuze sa se mai asocieze cu domnul Solcanu. Vom face tot ce ne sta in putere sa rezolvam aceasta situatie”, a declarat Ana Maita.

Acesta este mesajul postat de Mircea Solcanu, care a declansat uriasul scandal: “Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini, se pare ca din asta traiti. Ce suma ati incasat in urma participarilor la emisiuni tv? Sper insa ca bunul Dumnezeu sa va ia si celalalt copil… si nu trebuie sa-l manance vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza”.