Showbiz, Stiri

În urmă cu patruzeci de ani povestea de amor dintre Corina Chiriac şi Lipan Ţăndărică a făcut furori!

Cu picioarele acestea l-a vrăjit Corina Chiriac pe neliniştitul toboşar. Cât de sexy era artista în tinerețe!

corina_cinemagia_86005000

Una dintre poveștile de amor siropoase ale anilor 70 a fost cea care s-a consumat între Corina Chiriac și Ovidiu Lipan cunoscut și drept Țăndărică.

corina-chiriac-2

Corina Chiriac era renumită în tinerețe, nu doar pentru talentul muzical, ci și pentru nonconformismul de care dădea dovadă. Lansată în 1970 la concursul „Steaua fără nume”, artista era renumită pentru „cele mai frumoase picioare din București”.

627x0

Dacă pe vremuri ar fi existat vreo revistă pentru femei, cu siguranță Corina ar fi obținut locul 1, pentru cele mai frumoase picioare, dar și pentru cea mai sexy artistă.

corina-chiriac-476737l

Povestea ei de dragoste cu Ovidiu Lipan a fost de notorietate în acele vremuri. Dragostea cu năbădăi dintre Corina și Ovidiu era cunoscută de toată lumea mondenă a Capitalei. Relația lor s-a încheiat în iunie 1977, când Țăndărică a fugit din țară alături de colegii din trupa Phoenix. Se pare că despărțirea lor a lăsat urme. Peste ani, artista încă îi mai purta ranchiună toboșarului nostru.

video-filmare-intima-cu-corina-chiriac-si-tandarica-1

Animozitățile dintre ei s-au accentuat în urmă cu trei ani. Cântăreața a luat foc atunci când toboșarul a recunoscut în mass-media cum s-a iubit cu aceasta pe balcon. Ovidiu Lipan Ţăndărică a confirmat astfel, declaraţiile unui zidar, potrivit căruia, în tinereţe, toboşarul a făcut dragoste pe balcon cu Corina Chiriac, cu care a fost împreună timp de patru ani.

După un schimb dur de replici cu Țăndărică pe la tv, artista s-a dat la fund și a refuzat să mai comenteze pe marginea subiectului, însă multe persoane de vârsta acesteia susțin că știu și alte scene, la fel de picante ale poveștii de dragoste, ce i-a avut drept protagoniști pe Corina și Ovidiu. După episodul din 2010, care i-a făcut să-și arunce replici acide, se pare că cei doi se ocolesc.

 

 

blank