Showbiz, Stiri

Urâtă treabă! Oana Roman, într-un scandal public cu Maruţă, imediat după nuntă

“Cătălin Măruță minți cu nerușinare!”

  Oana Roman (16)

Deşi a avut nunta pe care a visat-o şi a avut toţi prietenii şi familia aproape, Oana Roman are parte de probleme după fericitul eveniment. Ea este foc şi pară pe Cătălin Măruţă, dar şi pe postul Pro TV, după ce, se pare, cineva ar fi filmat la nuntă fără acordul ei.

Oana Roman l-a luat în colimator şi pe relizatorul Cătălin Măruţă, pe care îl face cu ou şi cu oţet, după emisiunea de marţi, a acestuia.

“Văd că Dl Măruță nu se dezminte și îmi arată că e și mincinos! Cătălin Măruță minți cu nerușinare! Nu l-am invitat pe (…) în calitate de reporter și nici pt că vroiam să rămân în relații bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne știm de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu tel și nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever! Nu mai minți Măruță că minciuna are picioare scurte! Am și mesajul de la el prin care recunoaște că avea cameră profesionistă la el! Iar despre contractul pe care l-am avut cu voi el s-a făcut la cererea insistentă a voastră! Voi ați venit și mi-ați propus acest lucru, nu eu v-am rugat! Hai să fim onești și să avem un pic de onoare!”, a scris Oana Roman, dezlănţuită, pe Facebook.

Supărarea mare este, se pare, a lui Măruţă, supărat că după ce a “investit” în cununia civilă şi naşterea Oanei Roman, n-a mai avut dreptul exclusiv şi la nuntă. Acest drept i-a revenit de data aceasta Antenei 1.

Oana Roman (38 de ani) a avut parte de cea mai fericită zi din viaţa ei, pentru că două mult aşteptate evenimente au avut loc duminică. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii, Marius Elisei (29 de ani), şi tot atunci, cei doi au creştinat-o pe Maria Isabela, micuţa de doar câteva luni a cuplului.