Showbiz, Stiri

Urât! Mircea Badea se dă la mamele rivalilor săi

Mircea Badea o atacă nedemn pe Emilia Bendeac

badea_mircea

 Disputa dintre Mircea Badea si Mihai Bendeac face victime colaterale, iar in vizorul realizatorului de la Antena 3 a intrat mama actorului.

Emilia Bendeac a declarat ca toata aceasta poveste are loc, deoarece fiul sau a deranjat pe cineva si ca ii mai ramane doar speranta in Dumnezeu, ca Mihai va fi lasat sa isi faca meseria.

Afirmatiile sale nu au fost ignorate de Mircea Badea, care a reactionat imediat pe blogul sau. „Presupunand ca interviul nu e o facatura, domnia sa sustine ca fiului i se face o nedreptate si asteapta interventia divina in chestiune. Doamne ajuta! Sper ca fiul sa nu refuze principial rolul de Moise”, a notat Badea.

El a precizat ca indiferent de cine va interveni, Radu Banciu nu va colabora cu Bendeac pentru realizarea emisiunii.

„Dar cu sau fara interventia lui Dumnezeu, Buddha, Allah, Zamolxe, Manitu, Teava sau Adrian Sarbu, bolnavul mintal (…) nu calca aici. Mamicutelor, plans!”, a adaugat el.

Mircea Badea a marturisit ca a citit textul de care a inceput toata problema, adica cel pentru realizarea rubricii „Batalia in Rime” dintre el si Radu Banciu, precizand ca i s-a parut foarte prost.

„La insistentele lui Marius Tuca am citit acum textul momentului spre care vireaza curveste acuzatia de cenzura a artistului. Vai, dar cat de prost e! (textul) Dupa cum spunea un comentator genial pe net, reclamele la farmacia inimii Catena, cu Stela si Arsinel, prin comparatie, sunt de Oscar!”, a incheiat el.

 

 

blank