Monden

Uraganul Sandy a tinut-o izolata o saptamana pe Ana Maria Ferent

Uraganul Sandy a tinut-o izolata o saptamana pe Ana Maria Ferent

blankGhinionul a urmarit-o pe Ana Maria Ferent in timpul vizitei acesteia in Manhattan. Ana Maria a prins uraganul Sandy care a zdrobit pur si simplu portiuni ale New York-ului dar si speranta oamenilor. Furtuna dragonica a tinut-o in casa pe Ana Maria Ferent timp de 6 zile, aceasta privind de la geam cum natura se dezlantuie si lasa in urma numai amaraciune : „Jumatate din oras nu are curent. Sunt cartiere intregi in care nu e nimic deschis, banci, magazine, birouri, nimic, totul e mort.”, spune Ana Maria.

Acesta mai descrie faptul ca oamenii sunt extrem de suparati si inlacrimati in timp ce se plimba in orasul devenit fantoma, fara electricitate sau alte activitati.

 „Metroul si autobuzele nu circula in anumite zone. E aglomerat rau, e foarte multa lume pe strada, sunt multi care vin din centru sa cumpere mancare si apa. E totul aiurea.”, mai spune Ana.

Ana Maria fiind obisnuita cu plimbarile in oras sau prin parc, evident a avut nevoie de miscare si a parasit domiciliul dupa cele 6 de izolare. A fost pur si simplu socata de cele vazute : „Nu m-am plictisit in casa, dar e greu fara miscare. M-am uitat la filme, m-am pregatit pentru un concert, am facut mancare. Eu, care gatesc o data la doi ani. Am facut bors moldovenesc.”, mai spune aceasta.

blank