Showbiz, Stiri

Ura lui Huidu se revarsa pe blogul personal : „Imi e asa o scarba de voi…”

 Ura lui Huidu se revarsa pe blogul personal : „Imi e asa o scarba de voi…”

blankNenorocirea produsa in viata lui Serban Huidu, declinul si parasirea vietii publice, mai ales din emisiunea „Cronica Carcotasilor”, reprezinta un motiv de cearta si harta pe blogul personal al lui Huidu.

Acesta a primit intrebari, poate firesti, nemultumiri sau explicatii privind intregul incident din partea fanilor sau a oamenilor in general. Atata vreme cat viata personala exista si pe un blog, ar trebui sa iti asumi responsabilitatea de a avea curiozitati din partea oamenilor, dar sa raspunzi ca pe strada la o simpla intrebare depaseste orice.

 

S-a intamplat ca o femeie sa ii spuna lui Huidu, din nefericire, ca ceea ce a facut este lipsit de responsabilitate, mai ales ca acesta avea si copiii in masina. Pe de o parte Huidu a raspuns cum i-au nimerit cuvintele la gura : 

 

„Daca te impiedici cu copilul in brate, cazi si il lovesti cu capul de caldaram? Ai fost „iresponsabil”! Imi e asa o scarba de voi. Cu ce am procedat iresponsabil ca am mers cu 78 la ora? Ca masina a derapat? De unde ai tras concluzia ca eram mare si tare la volan? Ca aveam o masina pe care tu nu ti-o poti permite? Am platit impozite pe banii respectivi! Fiecare leut are peste 30% taxe platite! Colcai de ura si stupizenie!.”, a fost raspunsul lui Huidu.

blank