Showbiz, Stiri

Ups! Sânii Andreei Bălan nu au crescut doar cu… pătrunjel!

Andreea Bălan, “deconspirată” de doi esteticieni: Nu e 100% naturală!

balan_16_1ea5a3795a

 În ultimii ani s-a vorbit mai mult despre sânii Andreei Bălan decât despre show-urile spectaculoase ale divei blonde. Motivul: bustul impresionant ce i-a apărut peste noapte, deşi ea neagă că i s-ar fi întâmplat asta datorită chirurgiei estetice. Andreea chiar insistă că şi-a mărit bustul natural, cu… pătrunjel.

Dar după sânii care i s-au mărit ca o minune, inexplicabil, tot aşa s-ar putea să-i crească nasul, ca la Pinochio, din cauza deselor ei minciuni! Andreae încearcă de mulţi ani să ascundă că s-ar fi retuşat cu ajutorul medicinei estetice, dar o persoană apropiată ei a dat-o de gol.

Aceasta a dezvăluit că vedeta de 29 de ani şi-a mărit sânii prin operaţie. Culmea este că aceasta nu ar fi singura operaţie de înfrumuseţare la care a recurs în ultimii ani. În total, cântăreaţa ar fi apelat la bisturiul plasticianului de… 6 ori!

În afară de mărirea bustului, Andreea şi-a mai făcut două rinoplastii (operaţii la nas – n.r.), de aceea are acum nasul vizibil mai subţire decât în perioada André, şi-a accentuat pomeţii, şi-a remodelat braţele printr-un mic lifting în zona axilei şi şi-a conturat fesele.

De forma nasului ei se pare că s-a ocupat un medic renumit de la o clinică privată, care are o experienţă de peste 10 ani în echipa celebrului plastician prof. dr. Ioan Lascăr şi care a efectuat până acum peste 4.000 de operaţii estetice şi de reconstrucţie.

Amuzant este că, în timp ce în public susţine cu înverşunare că tot ce vedem frumos la ea e lucrarea naturii, în prezenţa echipei sale nu se sfieşte să se laude cu rezultatele spectaculoase ale intervenţiilor suferite, în mare parte, în ultimii trei ani.

Nu unul, ci doi esteticieni cunoscuţi, la care au apelat multe vedete, au confirmat, pentru Libertatea, că schimbările Andreei sunt, cel mai probabil, rezultatul unor intervenţii chirurgicale.

“Se observă faptul că, probabil, a apelat la metoda chirurgicală de augmentare a sânilor. Iar la nivelul nasului se vede o modificare plăcută, în armonie cu întreaga faţă, probabil în urma unei rinoplastii”, a declarat dr. Morad Iancu.

Iar dr. Dana Miricioiu a întărit ipoteza că vedeta a trecut prin aceste operaţii: “Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”.

Singurele artificii de înfrumuseţare pe care Andreea Bălan nu le-a ascuns sunt cele făcute la salonul cosmetic. Cântăreaţa a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele şi conturul buzelor şi că şi-a pus extensii de păr şi de gene. În rest, tăcere totală…

De asemenea, dantura Andreei a suferit schimbări majore. În urmă cu 10 ani o avea cam strâmbă şi cum dinţii nu-şi schimbă forma… cu ajutorul pătrunjelului, putem trage concluzia că şi în acest caz medicul e responsabil de modificare. Probabil că un dentist priceput a reuşit să-i creeze divei zâmbetul perfect. (I.G.)