Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Ups! Mihaela Rădulescu a agresat un operator la Judecătoria Sectorului 1

Diva de la Monaco, furioasă atunci când lucrurile nu-i ies după bunul plac!

 mihaela_radulescu_13_3d7fb88a0f

Este foarte nasol pentru Mihaela Rădulescu, starleta care a ales să trăiască la Monaco, atunci când este nevoită să stea la grămadă cu… oamenii. De pildă, holurile unui tribunal unde abundă de cetăţeni cu probleme şi, culmea, mai sunt şi ziarişti. Furioasă că un operator a vrut să o filmeze mai bine, aceasta s-a oţărât la el, ca o adevărată fostă domnişoară Ţiganu, cum o chema înainte să se mărite cu Rădulescu.

Bieţii ziarişti nu-şi făceau decât treaba! Aşteptau să obţină declaraţii de la Oana Zăvoranu, invitată de Judecătoria Sectorului 1  într-un dosar de cămătărie. Nimeni nu ştia că va veni şi Mihaela Rădulescu, invitată la rândul ei într-un proces de divorţ. Furioasa divă este martor în procesul de divorţ al bunei sale prietene, Dana Budeanu, de omul de afaceri Radu Budeanu.

mihaela-si-dana-budeanu2
Mihaela, alaturi de Dana Budeanu

Dar, spre încântarea ziariştilor, sătui poate de invectivele repetitive ale Oanei Zăvoranu, au vrut să vadă ce caută Mihaela Rădulescu la tribunal. Atât le-a trebuit! Starleta nu a suportat faptul că a fost deconspirată şi a sărit la un operator care a „îndrăznit” să o filmeze. La înjurat şi i-a smuls microfonul de ambient, fără nici un fel de explicaţii. Urât gest pentru o doamnă de vârsta şi statutul ei!!!

blank
blank