Showbiz, Stiri

Ups! Mădălina Pamfile şi-a arătat chiloţii!

Starleta încearcă noi metode de agăţat folosind drept armă… lenjeria intimă

pamfile001_1dbcc7badf

Mădălina Pamfile i-a uluit pe toţi cei care au văzut-o, joi seară, la concertul susţinut de Lucenzo în Bucureşti.

lore-mada5_e9325ecca6

Sosită în Princess Club pentru o prezentare de modă, frumoasa brunetă a profitat de ocazie pentru a se şi distra alături de prieteni. Printre aceştia s-au numărat şi asistentele „păcătoase”, Loredana Chivu şi Anamaria Mocanu, cu care a stat de vorbă minute în şir şi alături de care s-a şi fotografiat.

Ţinuta Mădălinei a fost una care a atras atenţia tuturor domnilor din jur. Un top minuscul, cu un decolteu generos şi o pereche de blugi sexy au transformat-o pe Mădălina în atracţia serii. Totuşi, brunetei i-a scăpat un detaliu destul de ruşinos: pantalonii i-au alunecat la un moment dat de pe şolduri, lăsând la vedere lenjerie intimă de culoare neagră, care a putut fi vizibilă pentru cei din jurul ei. Sau poate că aşa a dorit să apară, pentru a incita.

lore-mada6_6b2c69ea01

Frumoasa Mădălina Pamfile a avut o noapte activă. Vedeta a defilat inițial în cadrul Gipsy Punk Night, o prezentare a actriţei Doiniței Oancea. Alături de Mădălina, mai multe modele au defilat accesorizate cu salbe și plicuri decorate manual. Fetele au organizat și un scurt battle între stilul punk și stilul gipsy, înainte de prezentare. Apoi, Mădălina a rămas în club pentru a se distra şi pentru a asista la concertul lui Lucenzo, artistul cunoscut pentru piesa „Danza Kuduro”.

 

 

blank