Showbiz, Stiri

Ups! Inna a apărut plină de vânătăi!

Ce a păţit de a fost nevoită să cânte astfel la cel mai recent concert?!

 Inna vanata 1

 Inna a reusit sa-si lase masca fanii, in timpul unui concert pe care interpreta l-a sustinut zilele trecute. Aceasta a urcat pe scena plina de vanatai si nu s-a ferit sa posteze imaginea pe pagina de Facebook.

Inna si-a postat pe contul de socializare o fotografie in care i se vad perfect vanataile de pe picioare. Pare ca Inna nu a incercat sa-si acopere vanataile cu fond de ten sau alte cosmetice.

Inna vanata

Nu spune nimic despre cum s-a ales cu aceste vanatai, dar speram ca a fost doar un accident si nu va trai aceeasi trauma ca si colega ei de breasla, Alexandra Stan. Fanii au apreciat insa imaginea si au dat mii de like-uri.

Inna a castigat peste 10 premii in cadrul mai multor competitii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards si MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” si „Amazing”. In 2010, piesa “Hot” a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat si din punct de vedere al frumusetii. Vedeta a avut mai multe pictoriale in Romania, Franta si Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume.