Showbiz, Stiri

Ups! George Rotaru, sub fusta actriței Marylin Monroe

Indiscretul artist as vrut să vadă cum este… în intimitatea celebrei blonde?!

tttt5

Aflat de câteva luni în SUA, George Rotaru a profitat de un eveniment la care a fost invitat să cânte în Palm Springs și s-a imortalizat cu celebra statuie a la fel ce renumitei actrițe americane Marylin Monroe.

5fff

De câte ori ajunge în Palm Springs, cântărețul român vizitează cele mai frumoase locuri din zonă; în plus, nu ratează ocazia de a se fotografia cu statuia actrițeei Marylin Monroe.

5gg

George Rotaru este stabilit în America de peste 20 de ani, însă în ultimii ani se împarte între România și SUA. Vara cântă pe litoralul românesc, iar iarna cântă la numeroase evenimente organizate de românii în America.

dd5

Reprezentant al folclorului românesc, al romanţei şi al cântecului de petrecere, George Rotaru este singurul român care a cântat în casino-urile din Las Vegas.În România a cântat în turnee cu celebra Naarghita și era nelipsit de la petrecerile soților Ceaușescu.

rrr (2)

„O seară de neuitat din nou la Palm Springs, orașul care mă farmecă”, a scris artistul pe Facebook, alături de fotografiile cu statuia actriței Marylin Monroe.

rrr

 

blank