Showbiz, Stiri

Ups! Din nou Andreea Esca vine la ştiri cu sânii la vedere

Prezentatoarea şi-a etalat acum sfârcurile!

andreea-esca_25

În urmă cu trei zile îi lăsa pe toţi cu gura căscată, după ce a apărut la pupitrul principalului jurnal de ştiri de la Pro Tv cu o bluză care, din cauza reflectoarelor, lăsa să i se vadă nu doar sutienul, ci şi sânii.

Aseară, Andreea a comis-o iar. De data aceasta, vedeta trustului din Pache Protopopescu nu a mai purtat nimic transparent, dar materialul fin al sacoului a trădat-o din nou.

Astfel că, în timp ce prezenta o ştire de interes naţional, prin bluza Andreei se iveau, indecente, sfârcurile. Însă acest mic amănunt nu a perturbat-o cu nimic pe Esca. Vedeta a menţionat la un moment dat că în studioul ştirilor este destul de frig şi atunci se explică… fermitatea sfârcurilor sale.

ESCA_05

Despre ştirista Andreea Esca se ştie că este una dintre cele mai sobre apariţii de pe micul ecran. De 18 ani, ea prezintă ştirile de la ora 19.00 de la ProTV şi s-a remarcat nu doar prin pofesionalism, ci şi prin stilul vestimentar deosebit de elegant, dar deloc frapant.

Doar de o scurtă perioada, Andreea apare vinerea la ştiri cu mici schimbări de look. Vedeta foloseşte fie accesorii mai glamouroase, fie culori mai vii şi, de fiecare dată, aduce mici ajustări coafurii pe care a consacrat-o.

 

 

blank